Filter

Elektrische Fiets met Middenmotor

Vindt hier onze modellen van een elektrische fiets met middenmotor. Onze meest moderne modellen die u grote kwaliteit en betrouwbaarheid bieden. We hebben drie verschillende modellen elektrische fietsen met middenmotor: Mini PLUS, Sidney PLUS en Dakota PLUS.

Elk model van de elektrische fiets met middenmotor is ontworpen voor een ander gebruik. De Mini PLUS biedt u de mogelijkheid om u in de stad te verplaatsen en tegelijkertijd gebruik te maken van het stadsvervoer dankzij zijn opvouwbaarheid. Met de Sidney PLUS kunt u zich met hoge snelheid door de stad verplaatsen. Als de natuur uw ding is, dan is de Dakota PLUS het model voor u. Neem ook een kijkje in onze elektrische fietsenwinkel in Nederland om onze gehele assortiment te bekijken.

Onze elektrische fietsen worden in Spanje gemaakt door andere anderen Urbanbiker elektrische fietsen met als doel dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Niet alleen van kwalitiet, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Vind hier het model dat het beste bij uw behoeften past om het meeste uit uw fiets te halen. Hier komt bij dat door deze samenwerking we een nieuwe fiets reeks beschikbaar hebben. Namelijk, de elektrische fietsen met middenmotor.

Kortom, top kwaliteit fietsen.