Veel Gesteld Vragen Ebikes


Algemeen

Dit is een van de meest gestelde vragen over ebikes. Elektrische fietsen gebruiken een elektrische motor om je natuurlijke trapkracht te verhogen. Beweeg de pedalen en de e-bike zal je automatisch assisteren. Het is makkelijk je snelheid te bepalen. Dit is omdat het vermogen afhankelijk is van de mate van ondersteuning. Hiermee kan je makkelijk heuvels beklimmen en veel sneller rijden dan gewoonlijk.

Er is niet altijd evenveel hulp nodig. Minder ondersteuning verlengt de levensduur van de batterij. Ook is er de mogelijkheid om meer ondersteuning te gebruiken om sneller te gaan of om hellingen te beklimmen. Onze fietsen zijn zo ingesteld om een perfecte combinatie te hebben van batterijduur en performance.

Ja, je kunt ook in de regen op je e-bike rijden. Onze accu´s zijn allemaal wel-getest en gecertificeerd door test bedrijven. Stel dat de accu toch beschadigd raakt door onverziene omstandigheden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Ja, het is mogelijk om op de e-bike te rijden als de accu leeg is. Stel dat de accu eenmaal uitvalt, dan wordt het fietsen wel een stuk zwaarder. Houdt daarom uw batterij percentage goed in de gaten!

Herroepingsrecht

Je hebt 30 dagen vanaf ontvangst van het artikel om het terug te sturen. Echter zitten hier wel een aantal voorwaarden aan vast. Ten eerste, de fiets moet minder dan 10km op de teller hebben. Hiervan ontvangen wij graag eerst een foto. Een andere voorwaarde is dat het product in nieuwe staat moet verkeren. Ten slotte moet de originele doos bewaard zijn zodat die samen kunnen worden verzonden. Ook zijn de verzendkosten voor het terugsturen voor jouw rekening. Wij kunnen regelen dat de fiets wordt opgehaald. U kunt contact met ebikestock opnemen zodat wij u hierbij kunnen helpen.

Montage

Een andere veel gestelde vragen over ebikes is de montage. In de fabriek van Urbanbiker stellen ze de elektrische fietsen en worden ze voorgemonteerd. Je bestelling wordt dus voor 85% voor gemonteerd. Als de fiets is aangekomen hoeft er dus niet veel meer gedaan te worden. Alleen moet u het stuur aanpassen, het voorwiel monteren en de pedalen vast schroeven. Hiervoor is het nodige gereedschap inbegrepen.

U krijgt de montagehandleiding natuurlijk ook toegestuurd. We helpen u graag als u vragen heeft.

Betaling

PayPal: Met PayPal is de bestelling gemakkelijk, snel en veilig te betalen. Wij ontvangen meestal onmiddellijk de betalingsbevestiging en kunnen de bestelling zonder vertraging verwerken.

Kredietkaart: Je kan gemakkelijk betalen met je kredietkaart (Visa, Mastercard of American Express). Wij bevestigen dat de kredietkaartgegevens gecodeerd zijn met het SSL-protocol (Secure Socket Layer). Nooit zal er onversleuteld over het netwerk of de servers van Ebikestock.nl worden verzonden. De betaling wordt rechtstreeks naar de bank overgemaakt. Jouw bankgegevens worden nooit via onze servers doorgegeven.

Bankoverschrijving: Wij ontvangen na 1 of 2 dagen het bedrag. U ontvangt een bevestigings e-mail van de bestelling zodra wij het geld voor de overschrijving hebben ontvangen. Hierna zullen wij uw bestelling versturen.

Bezorging

Wij verzenden onze e-bikes met DHL. Echter verzenden wij en halen wij bepaalde onderdelen op met GLS Express. U krijgt hierbij ook een track en trace toegestuurd waardoor u altijd weet waar je bestelling is. Onze verzendingen hebben een levertijd van 3-6 dagen.

Je bestelling wordt klaargemaakt voor verzending na ontvangst van de betaling. Onze montage afdeling zorgt ervoor dat uw bestelling correct wordt geassembleerd en afgesteld. Vervolgens wordt het verpakt en overhandigd aan het transportbedrijf. Een track en trace code wordt dan na een paar uur ontvangen en naar de klant verstuurd.