Filter

Elektrische Onderdelen voor Elektrische Fietsen

Hier vindt u alle benodidge elektrische onderdelen voor elektrische fietsen. UBK Systems levert elektrische componenten voor het optimaal functioneren van uw elektrische fiets. Batterijen voor de verschillende modellen, motoren, regelaars, sensoren, laders, verbindingskabels en displays. Op het display kunt u gemakkelijk alle informatie over de acculading, de snelheid of het ondersteuningsniveau bekijken. Kortom, Ebikestock is een elektrische fietsenwinkel in Nederland die alles aanbiedt.

Wij hebben onderdelen en accessoires beschikbaar om uw rijervaring te verbeteren. Zijn uw huidige onderdelen aan vervanging toe, omdat ze het niet meer goed doen of stuk zijn? Langs deze pagina vindt u alle benodidge elektronische onderdelen voor al onze modellen.

Voor elk model van de Urbanbiker elekrische fietsen vindt u hier de elektronische onderdelen. De benodidge accu´s voor de Viena, Mini, Dakota en Mini. Hier blijft het niet bij, naast accu´s zijn displays UB1 (UB2 op aanvraag) en laders ook beschikbaar.