Klantenservice van Ebikestock

Bij Ebikestock verkopen we niet alleen elektrische fietsen, we zorgen ook voor elk detail, zodat jouw fiets in optimale staat bij je thuis aankomt. Ook nog eens helemaal gratis. Hier komt nog bij dat wij onze klanten graag willen helpen. De klantenservice van Ebikestock staat altijd voor u klaar!

Als je vragen, twijfels of wensen hebt, staan wij altijd voor je klaar. Meer dan elf jaar ervaring op de markt van elektrische fietsen zijn een garantie voor onze kwaliteitsstandaard. voor meer algemene informatie over onze e-bikes, kan je kijken op veel gestelde vragen ebikes.

 

RESERVEONDERDELEN

Als je reserveonderdelen nodig hebt, neem dan contact met ons op en wij zullen de verzending van het reserveonderdeel organiseren. Hier komt ook bij dat we verschillende instructie video´s klaar hebben staan voor u. Hiermee weet u gelijk wat er gedaan moet worden en aan de slag gaan. Indien het net buiten de garantie valt kunt u ook een kijkje nemen op reserveonderdelen voor elektrische fietsen.

TECHNISCHE SUPPORT

Indien je vraag betrekking heeft op technische ondersteuning, gelieve je dan te registreren op onze website zodat je een aanvraag kan sturen naar onze technische support afdeling. Samen met een technicus zal dan gekeken worden naar uw situatie. Indien u het eerst zelf wilt oplossen kunt u ook een kijkje nemen bij de veel gestelde technische vragen.

FIETSREPARATIEWERKPLAATSEN

In het geval dat het niet lukt om met al de vorige stappen u goed te kunnen assisteren, of als u een plek zoekt om het onderhoud te laten doen, hebben wij in samenwerking met verschillende werkplaatsen de volgende kaart samengesteld waar u kunt kijken waar u terecht kunt met onze fietsen voor reparaties, onderhoud of advies.

Klantenservice van ebikestock

Laden ...
OPEN
ALLEMAAL

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

LOCeer je positie

Description