Filter

Reserveonderdelen voor Elektrische Fietsen

Hier vindt u de reserveonderdelen voor elektrische fietsen. UBK Systems levert elektrische componenten voor het optimaal functioneren van uw elektrische fiets. Batterijen voor de verschillende modellen, motoren, regelaars, sensoren, laders, verbindingskabels en displays. Op het display kunt u gemakkelijk alle informatie over de acculading, de snelheid of het ondersteuningsniveau bekijken.

Wij hebben onderdelen en accessoires beschikbaar om uw rijervaring te verbeteren, met voorlichten, achterlichten en reflectoren, niet alleen om u beter te helpen zien, maar ook, en dat is heel belangrijk, om hen te helpen u beter te zien. U vindt er ook verschillende soorten fietssloten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken als u uw elektrische fiets op straat laat staan. Kortom, Ebikestock is een elektrische fietsenwinkel in Nederland die alles heeft.

Voor elk model van Urbanbiker vindt u hier de reserveonderdelen die u nodig heeft. De nodige banden, afhankelijk van de inches van het wiel, zadels, sturen, vorken en andere onderdelen voor Urbanbiker elektrische fietsen vindt u op deze pagina.