Filter

Elektrische Fiets Mountainbike

Elektrische fiets mountainbike van onder anderen het merk Urbanbiker en Lapierre. Voor als u het beste uit alle terreinen wilt halen. Hier zijn onze verschillende modellen die beschikbaar zijn in onze elektrische fietsenwinkel in Nederland. Specifiek, de drie varianten van de Dakota mountainbike. De Dokata, de Dakota FE, volledig uitgerust met alle onderdelen en de Dakota PLUS, onze mountainbike met geïntegreerde middenmotor.

Dankzij de elektrische motor kunt u op een meer comfortabele en ontspannen manier plezier beleven aan uw fiets en de natuur. Dit komt door de verschillende ondersteunings niveau´s. Daarbij komt de heeft het ook een grote actieradius waarmee u meerdere uitstapjes kunt maken. Een elektrische fiets mountainbike gaat lang mee zonder hem op te hoeven laden.

Onze elektrische fietsen worden in Spanje gemaakt door andere anderen Urbanbiker elektrische fietsen met als doel dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Niet alleen van kwalitiet, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Vindt hier het model dat het beste bij uw behoeften past om het meeste uit uw fiets te halen