Europese E-Bike Merken

Ebikestock is jouw online portaal voor het kopen van kwalitatieve elektrische fietsen van Europese e-bike merken. Wij bieden een breed assortiment van bekende Europese e-bike merken. Ook bieden wij componenten aan.

Wij verkopen al meer dan elf jaar e-bikes en deze directe ervaring met onze klanten heeft ons geleerd hoe belangrijk het is een goed ontworpen kwaliteitsproduct aan te bieden. Daaruit is onze breed assortiment ontstaan van Europese e-bike merken. hierdoor zijn we uitgegroeid tot een grote elektrische fietsenwinkel in Nederland.

Wij bieden een gezonder en leuker alternatief voor de huidige vervoerswijzen Kortom door het gebruike van onze elektrische fietsen worden minder auto’s gebruikt, wat betekend minder vervuiling. Dit leidt tot groenere steden en gemeenschappen.

Ebike

Specialisten in elektrische fietsen

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van elektrische fietsen, van inkoop tot verkoop en technische service, allemaal met één doel voor ogen: Om je een aangename en gemakkelijke ervaring te bieden bij de aankoop van je elektrische fiets. Ons team werkt onder anderen ook samen met Urbanbiker elektrische fietsen en andere Europese e-bike merken. We delen weliswaar allemaal een passie voor elektrische mobiliteit. Een voorbeeld van dit is de constante verbetering van de elektrische fietsen.

uber uns
uber uns

Waarom kiezen voor een elektrische fiets bij Ebikestock?

  • Wij staan garant voor een veilige betaling. Wij hebben verkopen Europose e-bike merken van top kwaliteit. Er is gratis verzending in Nederland voor al onze e-bikes, rechtstreeks voor uw huisdeur. U ontvangt uw elektrische fiets perfect verpakt en praktisch rijklaar in slechts enkele dagen (bijna alle fietsen worden voor 85% gemonteerd geleverd).

Wat als ik een technisch probleem heb?

  • Wij hebben altijd aandacht voor de behoeften van onze klanten, elke twijfel of probleem dat zich voor of na de verkoop voordoet, wordt behandeld door onze verkoopafdeling en/of technische dienst. Wij bieden een dienst na verkoop met alle garanties.

Wat als ik de fiets die ik gekocht heb mij niet bevalt?

  • U heeft 30 dagen de tijd om de fiets uit te proberen (minder dan 10 km gebruik) en uw aankoop te evalueren. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het zonder verdere uitleg terugsturen, zo eenvoudig is het!

Lees wat onze klanten zeggen

Anoniem
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
4/5

Zeer goede E-MTB in deze prijsklasse. Ook makkelijk in elkaar te zetten bij ontvangst.

9 maanden geleden
Ton
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Prima levering en service

9 maanden geleden
JOHN
Beoordelaar
5/5

Prima fiets ,ik kan 100 km rijden in heuvel achtig gebied, met een volle accu ,uitstekende prijs kwaliteit verhouding

10 maanden geleden
Hans Coolen
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Snelle reactie, en goed afgeleverd

11 maanden geleden
Jan de Waard
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Zeer goede fiets ,en goede hulp bij een vraag van mij

1 jaar geleden
Marc D.
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5
Deze fiets kwam met forse transportschade aan. Foto’s gestuurd en prompt werd de fiets opgehaald en werd ook direct een ...
Toon meer
2 jaar geleden