Betalingsmethodes

Creditcard

EBIKESTOCK accepteert de volgende creditcards om uw bestelling te verwerken:

 • Visa
 • Mastercard
 • American Express

Creditcardgegevens worden versleuteld met behulp van het SSL-protocol (Secure Socket Layer) en nooit onversleuteld over het netwerk of de servers van ebikestock.nl verzonden. De betaling wordt rechtstreeks aan de bank overgemaakt en uw bankgegevens worden nooit via onze servers doorgegeven.

PayPal

Veilig en gemakkelijk betalen – dit is hoe het werkt

 1. Registreer je
  Registreer je gratis bij PayPal en vul eenmalig je bankgegevens in. Voor elke toekomstige aankoop met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig. Dit betekent dat u uw financiële gegevens niet meer hoeft in te voeren voor toekomstige aankopen.
 1. Veiligheid voorop
  Uw gegevens worden bij ons veilig opgeborgen als in een kluis. Bovendien hebben wij de gratis PayPal kopersbescherming ingesteld: Als er iets misgaat, krijgt u uw geld terug.
 1. Flexibel
  Met PayPal kunt u in tal van online winkels betalen – online en mobiel. En als u uw creditcard met bonusprogramma op uw PayPal-rekening aanmeldt, spaart uw ook nog eens punten.

Bankoverschrijving

Het is vereist het BESTELLNUMMER in de bankomschrijving van de bankoverschrijving aan te geven.

 • Bank: Ebury
 • Rekeningnummer: 2845863314
 • IBAN: NL95EBPB2845863314
 • BIC: EBPBNL22

iDEAL

Wat is iDEAL?

iDEAL is een online betaalmiddel. U betaalt er veilig mee in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw bank of uw bank app. Dat is betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. In de animatie ziet u hoe betalen met iDEAL werkt.

Wanneer kan ik met iDEAL betalen?

Alle Nederlandse banken bieden iDEAL aan en u kunt er direct veilig mee betalen. U hoeft zich niet te registreren, niets te downloaden en ook geen account aan te maken om te betalen met iDEAL.

Hoe werkt een iDEAL-betaling?

 • U kiest bij een webwinkel voor de betaalmethode iDEAL. Kies de bank waar uw betaalrekening loopt.
 • U wordt vanzelf doorgestuurd naar de internetbankieromgeving van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.
 •  De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld, u controleert daarbij of het bedrag en de begunstigde correct zijn en keurt de betaling met iDEAL goed.
 • Na afloop ziet u de betaling direct op uw rekeningoverzicht. Uw bank biedt u ook de mogelijkheid om een bevestigingsbericht met de details van uw betaling naar uw e-mailadres te sturen.

Klarna

Klarna is opgericht om online winkelen gemakkelijk en veilig te maken. Deze missie is vandaag de dag nog net zo waar als toen we in 2005 begonnen. Om ervoor te zorgen dat u zich altijd veilig voelt en dat uw gegevens worden beschermd, hebben we een kopersbeschermingsbeleid ontwikkeld dat van toepassing is op elke aankoop die u bij Klarna doet.

Op deze pagina kunt u meer te weten komen over hoe Klarna werkt om fraude te voorkomen. Wij geven u ook enkele tips over hoe u veilig online kunt gaan en uzelf kunt beschermen tegen identiteitsdiefstal.

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit, dus als u vragen of zorgen heeft, neem dan gerust contact op met onze beveiligingsteams.

Klarna’s Kopers Bescherming Beleid.
Wij hebben Klarna Kopersbescherming ontwikkeld zodat u zich altijd veilig kunt voelen wanneer u winkelt bij Klarna. Telkens wanneer u winkelt met Klarna, bent u automatisch gedekt door fraudebescherming. Dit zorgt ervoor dat u hulp krijgt als er iets misgaat – en dat u nooit hoeft te betalen voor een bestelling waarvoor u zelf geen toestemming hebt gegeven (meer informatie over onze kopersbescherming vindt u hier).

Hoe voorkomt Klarna betalingsfraude?
Fraude blijft een probleem in de hele sector. Om dit te voorkomen, gebruiken wij verschillende preventieve maatregelen. Dankzij nauwe samenwerking met handelaars, logistieke bedrijven en autoriteiten slagen wij erin het merendeel van de fraudepogingen te voorkomen.

Telkens wanneer u winkelt met Klarna, gebeurt er veel op de achtergrond – ook al ziet u dat niet altijd aan de kassa. Machine learning-technologie analyseert elke aankoop in real time om fraude op te sporen en te voorkomen. We putten uit een groot aantal datapunten om verdachte tekenen te identificeren. Wij beschikken ook over een groot team van beveiligingsexperts die onze systemen 24 uur per dag bewaken om systematische pogingen tot criminele fraude in een vroeg stadium op te sporen.

Bij de geringste verdenking onderzoeken onze veiligheidsexperts de aankoop grondig. In het zeer onwaarschijnlijke geval dat een frauduleuze transactie toch slaagt, zorgt Klarna Kopersbescherming ervoor dat elk slachtoffer van fraude beschermd is tegen de financiële gevolgen. Bij Klarna onderzoeken we de zaak vervolgens grondig om ervan te leren en fraude in de toekomst nog beter te kunnen voorkomen.

Onze missie is even eenvoudig als vanzelfsprekend voor ons: iedereen moet zich veilig kunnen voelen bij het online winkelen.