Verzending en bezorging

dhl

Verzendkosten

Voor bestellingen onder de €100 bedragen de verzendkosten €15.

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €100.

Beschikbaarheid

Indien het product beschikbaar is, wordt de levering uitgevoerd binnen 7/10 werkdagen voor fietsen en binnen 3/4 werkdagen voor reserveonderdelen of accessoires. In geval van onbeschikbaarheid zal het bericht “uitverkocht” verschijnen. De levertijden zijn bij benadering en kunnen onderhevig zijn aan variaties door de transportbedrijven. Het is in geen geval mogelijk om de exacte levertijd aan te geven.

Opmerking: Bestellingen worden uitsluitend van maandag tot en met vrijdag ontvangen bij Ebikestock.nl. Bestellingen worden niet verwerkt in het weekend en op feestdagen.

Verpakking

De meeste fietsen worden gedeeltelijk gemonteerd geleverd in een grote kartonnen doos (die we aanbevelen om te bewaren). Doorgaans zijn het stuur, het zadel en de pedalen gedemonteerd om het volume te verkleinen.

Montage

Over het algemeen is het een eenvoudig proces, maar het moet correct worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de fiets 100% perfect is. We raden u aan om de video’s op het YouTube-kanaal van het merk te bekijken, waar meestal montage-instructies worden gegeven. Lees ook de montage- en onderhoudsgids die bij elke fiets wordt geleverd zorgvuldig door.

Volgen van de Bestelling

Onze bestellingen maken gebruik van een volgsysteem met een verzendnummer dat wordt verstrekt door het transportbedrijf, dat u ontvangt wanneer uw bestelling wordt afgesloten. Elke transportmaatschappij heeft zijn eigen kenmerken, en zodra de bestelling onze faciliteiten heeft verlaten, zal de transportmaatschappij zelf de details van de levering van uw bestelling coördineren. Het is aan te raden om de e-mail en het mobiele telefoonnummer te controleren dat bij de bestelling is opgegeven om trackinginformatie te ontvangen. We werken uitsluitend samen met grote internationale bedrijven zoals ARGITRANS, HEPPNER, DHL, GLS, UPS en andere logistieke partners, afhankelijk van de bezorgpostcode, om betrouwbare tracking van zendingen van onze klanten te garanderen.

Verzendclaims

Wanneer u uw bestelling ontvangt, controleer dan of de verpakking in perfecte staat verkeert en of het aantal pakketten correct is. Als u enige afwijkingen constateert, noteer dit dan op de afleverbon die u ondertekent voor de vervoerder. Noteer op de afleverbon ook eventuele tekenen van onjuiste behandeling van de goederen, schade of knoeien met de verpakking, zelfs als het materiaal er op het eerste gezicht goed uitziet, om indien nodig een beroep te kunnen doen op de verzekering. Houd er rekening mee dat eventuele claims voor schade en/of breuk binnen 24 uur na ontvangst van de goederen bij de vervoerder moeten worden ingediend. Na 24 uur zijn zowel de vervoerder als Ebikestock niet verantwoordelijk voor eventuele schade die tijdens het transport is ontstaan, en zal de koper verantwoordelijk zijn voor eventuele kosten of verliezen.

envios-1

Eenvoudig online bestellen

envios-2

Gratis verzending voor alle e-bikes

envios-3

Uw fiets voor uw huisdeur